Echipa

Dr. Miruna Holdis
Medic specialist Recuperare

Medic Specialist Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie. Competență în ecografie de aparat locomotor, dry needeling. Domenii de interes: medicina regenerativă, recuperare ortopedică.

Dr. Maria Sidea
Medic primar Recuperare

Medic primar Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, competență ecografie de aparat locomotor. Domenii de interes: recuperare pediatrica

Dr. Teodora Polgar
Mediac specialist Reumatologie
Lorina Cuteanu
Nutriționist dietetician

Consultații de management al greutății corporale și de nutriție terapeutică, nutriție sportivă și nutriție pediatrică, precum și plan alimentar personalizat.

Kt. Cosmin Boldor
Kinetoterapeut

Fiziokinetoterapeut cu competență în terapia manuală ortopedică, drenaj limfatic manual, IASTM, cu experiență în recuperarea ortopedică și neurologică adulți.

Kt. Alina Capotă
Kinetoterapeut

Fiziokinetoterapeut cu competență în terapia manuală ortopedică, supraspecializată în tratarea afecțiunilor coloanei cervicale, cu experiență în recuperare ortopedică și neurologică adulți.

Kt. Alexandru Secașiu
Kinetoterapeut

Fiziokinetoterapeut cu competență în terapia manuală ortopedică, masaj Yumeiho și alte tehnici de masaj, IASTM, tehnica dry needeling, cu vastă experiență în recuperarea ortopedică și sportivă.

Kt. Monica Ilyes
Kinetoterapeut

Kinetoterapeut licențiat în kinetoterapie și motricitate specială, cu experiență în recuperarea ortopedică și neurologică a adulților și copiilor.

Kt. Paula Popescu
Kinetoterapeut

Fiziokinetoterapeut licențiat în kinetoterapie și motricitate specială, cu competență în aplicarea benzilor kinesiologice, recuperarea disfuncțiilor temporo-mandibulare, cu experiență în recuperare ortopedică și neurologică adulți și copii.

Ildiko Balint
Recepționist

Vastă experiență în munca cu oamenii, comunicator excelent. 🙂

Translate »